„WTF“: Мила Роберт възпя ремонта на „Графа“

Ремонтът на „Графа“ беше възпят в песен. Българската певица и актриса Мила Роберт публикува преди ден видеоклип за най-известния ремонт в държавата – този на центъра на София, предаде Нова ТВ.

Мила Роберт

В клипа тя е облечена в електриковожълт работен гащеризон и се снима сред техниката, ремонтните участъци, зад загражденията, струпаните материали и заедно с работниците, като на моменти част от тях танцуват заедно с нея.

„Живея близо до „Графа”. Идеята за песента ми хрумна веднъж, когато се разхождах. Исках да видя дали мога да направя песен преди да е свършил ремонта. Приключение е да преминеш през центъра”, разказа Роберт. Според нея ремонтните дейности ще приключат съвсем скоро.


Мила Роберт нашумя като певица с песента „Наше си е Саше“, след като първо привлече вниманието със своя кавър на песента на Емил Димитров „Нашият сигнал“. По-късно силно споделян в социалните мрежи бе и друг неин колоритен кавър – този на „Квартална кръчма“ на фолк певицата Ивана.

Преди да започне сама да прави музика, през 2013 г. дъщерята на Ваня Щерева и баскетболиста Роберт Гергов се явява в предаването X Factor, а сега е студент по актьорско майсторство в НАТФИЗ.

meloman.bg