АРТи и Сузанита с трогателна изповед / ВИДЕО

Двамата пресъздадоха разтърсваща история

АРТи и Сузанита развълнува хиляди с изповед, направена под формата на късометражен филм. Изпълнителят на „Пайнер“ е изключително близък със скандалната млада звезда и решава да я покани за своята специална лента. Двамата играят двойка, а АРТи няма време за един от добрите си приятели.

„Хора, направих това видео, защото преди няколко години загубих един от най-близките ми приятели. Не се бяхме чували доста време и когато ми казаха по телефона.. не можах да повярвам. Така и не успях за последно да му кажа колко много го обичам и че е много важна част от живота ми“, разкрива певецът. И допълва, че в последно време отново осъзнава, че все по-малко внимание отделя на приятелите си, но иска да знаят, че ги обича страшно много и че времето и разстоянието нямат никакво значение за истинското приятелство.

„Обичайте и ценете хората до вас навреме, защото няма как да знаете, в кой момент ще напуснат живота ви“, допълва още АРТи.

Във видеото Сузанита решава да му изиграе номер, за да ги сдобри, като казва на всеки от тях, че другият е катастрофирал. Така и двамата се озовават на регистратурата на клиника и разбират всъщност колко ценни са един за друг. Следва прегръдка и дълъг разговор, който подновява техните отношения.

signal.bg